Карбовски провокира зрителите с втори план на любовта между поколенията

Реклама

Тази събота от 17:00 часа във „Втори план” Мартин Карбовски ще противопостави поколенията и сблъсъка между любовта, сексуалността, виртуалната реалност и действителността.

От една страна, в предаването ще застане модерният „рицар на печалния образ”, а от другата – семейна двойка с над 60 години щастлив съвместен живот. Единият герой се сбъдва чрез социалните мрежи, другите – чрез любовта и убежденията си.

„Но хората са различни. Гледаш ги – говорят един и същ език, излезли са от една утроба, но абсолютно не се познават и не се срещат. И по нищо не си приличат. Ще ви покажа втория план между поколенията. Едните са млади, другите са стари – общо казано. Но онова, което беше характерно за младите, вече е характерно за старите”, разказва Карбовски за предстоящия „Втори план”.

В съботния следобед на 8 октомври на втори план табутата ще падат точно там, където никой не очаква, и ще се появяват у наглед най-разкрепостените. Новият проект на предаването -  „Поколения” ще ви разсмее, изчерви и със сигурност ще ви накара да се замислите – към кое поколение предпочитате да се причислите.

Последни

Реклама