„Карбовски: Втори план” ще провокира зрителите да се замислят за преходния стремеж към красота

Първият епизод на предаването - „Аранжименти”, стартира на 24 септември по bTV

Реклама

Тази събота от 17.00 часа Мартин Карбовски ще покаже в ефира на bTV първия проект от своя „Втори план”. Зрителите ще видят две истории, за които всички знаят, но над които рядко се замислят. А именно - че докато човек се стреми към красота и съвършенство, животът минава „като силикон между пръстите”.

Два аранжимента, два разказа, две истории - едната аранжира живота, другата - смъртта.  Едната е весела, другата - малко страшна. Едната е приятно фалшива, другата е ужасно истинска. „Карбовски: Втори план” стартира с различен проект, който ще провокира зрителите да се замислят – за преходността на стремежа към красота. И на самата красота. 

„Пияници, чревоугодници, прелюбодейци, мързеливци, умни, глупави, красиви и грозни – ние все искаме да се харесваме, да се украсяваме, да аранжираме живота. Проектът „Аранжименти” показва тленните аранжименти и последния аранжимент. Това е песен за опита да запазим приличие. Да запазим приличие между яденето, пиенето, секса, красотата и гордостта от живота”, казва водещият за стартовия си проект „Аранжименти”.

Заявката на първия епизод е повече от ясна. Зрителят може да очаква да види всичко на „втори план”. Това е формат, който не предполага повторяемост, а цели всяка следваща събота да показва нови истории, с неподозирани планове и посоки. Да разказва за онова, за което хората рядко си позволяват да мислят. 

Иначе казано – „Карбовски: Втори план” ще стартира ударно. Провокацията обаче не е самоцел. Целта е зрителят да се замисли и види отвъд историята, отвъд табуто и отвъд повърхността. 

Последни

Реклама