"Модерно” се завръща в ефира на bTV с чисто нов сезон и Галена без дрехи

Стартът е на 1 септември от 11ч.

Реклама

Тази есен "Модерно" се завръща в ефира на bTV с чисто нова концепция и куп приятни изненади за дамите. Всяка събота от 11:00 часа практичното и модерното ще вървят ръка за ръка, а водещата Радост Драганова ще осъществява нагледното всякакъв род експерименти в търсене на отговорите, вълнуващи съвременната жена.

Експерти от различни сфери ще демонстрират съветите си към дамите относно това как да направим дома си по-уютен, как да живеем по-щастливо с човека до нас, как да сме по-успешни в работата си, как да се разбираме по-добре с децата си и естествено – как да изглеждаме по възможно най-възхитителния начин. Практично, с много звезди, както винаги модерно, но вече и малко по-клюкарско – точно така ще изглежда новият сезон на "Модерно" по bTV.

"Вече ще говорим за модата и ще я показваме по нов начин”, обеща Радост Драганова. "Освен да дават своите съвети, стилистите на "Модерно” вече ще имат и друга задача – да следят изкъсо стайлинга на българските популярни личности и няма да се свенят да бъдат конструктивно-критични, когато това се налага."

Това е и посланието на клипа, който от няколко дни привлича вниманието на феновете на  "Модерно” по bTV. В него модерната фурия на българската музикална сцена - певицата Галена, остава почти гола в опита си да каже без думи на зрителите, че от септември "Модерно” ще бъде още по-полезно, още по-красиво и по-любопитно от всякога.