Всичко за женското бельо

Гледайте "Модерно" на 8 декември от 11ч. по bTV, за да видите любимото бельо на Венета Харизанова и Теди Велинова

Реклама

Стилистите на "Модерно” - Тути и Добри, са се погрижили да открият най-интересното и ще издадат всички новости и тайни на женския интимен гардероб. Ще разберем как да прикрием несъвършенствата си и какво бельо да избираме, когато роклята ни е с гол гръб или много дълбоко деколте. Стилистите ще ни покажат и последните изобретения на дизайнерите, с които бюстът на всяка жена изглежда впечатляващ, като нито една тайна няма да остане неразкрита.

Освен това, прекрасни модели ще дефилират на сцената, за да покажат как да бъдем умопомрачително секси и как да подберем най-впечатляващите корсети и жартиери.

Модерно ще разкрие кои и защо са най-незабравимите и знакови моменти в историята на женското събличане пред обектив, а моделите Венета Харизанова и Теди Велинова ще ни покажат любимото си бельо.

И съвсем не между другото - едно момиче ще промени стила си по молба на своята майка. Какви съвети ще й дадат стилистите и как ще я променят, ще видите тази събота – 8 декември, в Модерно от 11:00 часа.