Последните модни тенденции за сезона - директно от Ню Йорк

Ще видим и как едно момиче ще промени стила си, за да започне нов живот

Реклама

Дизайнерски дрехи на ниски цени. Това вече е възможно. Тази събота, 10 ноември, "Модерно” ще представи директно от Ню Йорк последните тенденции за сезона. Екипът засне ексклузивни материали с облекла, които вече са и в България, а стилистите на предаването ще ни дадат ценни съвети как да избираме и съчетаваме висок клас дрехи на ниски цени.

Освен това - едно момиче ще промени стила си, за да започне нов живот. На Симона й предстои да замине при приятеля си в Лондон, но се притеснява дали ще пасне на средата и дали ще изглежда достатъчно добре в сравнение с момичетата в Англия. Какви съвети ще й дадат стилистите и как ще я променят, ще видите тази събота в "Модерно” от 11 ч.

Така също - един от най-популярните диетолози у нас - Ипократис Пападимитракос ще коментира двете най-популярни и практикувани диети у нас - 90-дневната и диетата на д-р Пиер Дюкан - кога са ефективни, колко килограма можем да свалим, както и грешките, които не трябва да правим.

Гост в студиото на "Модерно” ще бъде и Глория, която ще сподели всичките си тайни за това как поддържа форма, каква е храната, която приготвя за себе си и режимът, който ежедневно спазва.