Тази събота в "Модерно" гостува Нети

Топ експерти ще ни покажат как с кръвен тест, само за 45 минути можем да разберем към кои храни тялото ни реагира негативно

Реклама

Около 45% от хората в световен мащаб са предразположени към симптомите на хранителна нетолерантност, която води до стомашни проблеми, главоболие, натрупване на целулит и предизвиква множество странични токсични ефекти.
Тази събота в Модерно, топ експерти ще ни покажат как с кръвен тест, само за 45 минути можем да разберем към кои храни тялото ни  реагира негативно и как да ги заменим успешно така, че да не трупаме токсини.
Ще демонстрираме една от ефективните процедури за премахване на целулит по бедрата, корема и други части на тялото, а гост в студиото ще бъде Нети, за да сподели всичките си тайни за здравословно хранене, които е научила от пътуванията си на изток.
Стилистите на предаването ще покажат как цвета на дрехите променя настроението ни и влияе върху тонуса, както и кои са модерните комбинации за новия сезон.
Тази събота в Модерно от 11 часа, в ефира на БТВ.
Не пропускайте да научите как да разберем към кои храни имаме нетолерантност, как да пречистим тялото си, за да бъдем здрави и да изглеждаме добре, както и кои са малките тайни на Нети, за перфектна форма, които е научила от пътуванията си на изток. Тази събота в Модерно, точно в 11, само по bTV.
На специална плочка се извършва теста. Протича имунологична реакция – антиген антитяло и се търсят антиталата от клас имуноглобулин Г на съответния пациент, което прави теста изключително индивидуален.
Производството на такива антитела е оръжието на организма срещу субстанциите, които го атакуват. В нормално състояние антителата се комбинират с протеини и така се елиминират от имунната система. Ако последната е претоварена, тези комплекси се натрупват на места, от където предизвикват стомашни проблеми, главоболие, отпадналост и други.
Защо е толкова важно да пречистим тялото си от токсините и как да го направим -  най-актуалните методи.
Здравословната закуска на Нети и нейните съвети за перфектна форма.
Как да разберем към кои храни тялото ни има непоносимост – диетологът Д-р Мария Николова.
Здравословната закуска на Нети с овесени трици, яйце и кисело мляко, която тя ежедневно приготвя за дъщеря си Лилия.
Овесените трици регулират функциите на храносмилателната система и се препоръчват при борба с наднорменото тегло.
Овесените трици създават чувство за ситост, а добавени към храната защитават лигавицата на дебелото черво от канцерогени. Те са богати на витамините А, В, Е и много микроелементи.
Чаят от Ройбос укрепва имунната система и забавя процесите на стареене. Ройбосът противодейсттва на алергиите като сенна хрема, екзема и астма.
Джинджифилът е мощен антиоксидант. Джинджифилът влияе благоприятно при простудни заболявания, като понижава високата температура, облекчава мускулните и ставните болки.
Нети разказва за любовта си към йогата и другите начини да поддържаме тялото и духа си във форма, както и за начините да преодолява стреса чрез техники за дишане
Нети разказва за участието на Дони група Фондацията и предстоящия им концерт на 2-ри април в зала 1 на НДК.
След малко в Модерно, всичко за теста за хранителна нетолерантност, и как да заместите в менюто си храните, към които имате нетърпимост - разговор с диетолога д-р Мария Николова.
Тестът за хранителна нетолерантност  показва повишена реакция на антитела към дадена храна/ групи храни. Реакцията може да бъде мека, умерено силна или силна.
Около 2% от хората в световен мащаб страдат от хранителни алергии, а 45% са предразположени към симптомите на хранителна нетолерантност.
Резултатите на Яненка от теста за хранителна нетолерантност показват средна непоносимост към пшеница и млечни продукти и ниска степен на непоносимост към ориз, яйца, миди, мая, фъстъци и царевица.
Препоръчително е да елиминираме храните, към които имаме непоносимост за не по-малко от 3 месеца.
Д-р Мария Николова за това какви са последиците, ако консумираме храни, към които тялото ни има непоносимост.
Хранителната нетолерантност е неподходящ имунен отговор към определена храна. Резултат от такъв отговор могат да бъдат чревни инфекции, кандидози, възникване на проблеми с кожата.
Очаквайте в Модерно и процедура за почистване на кожата, за да посрещнем сияйни пролетта.
Защо хлябът вече не е толкова полезен и с какво да го заместим, за да сме в добро здраве.
Пшеницата, ръжта и ечемикът са основни източници на глутен, затова при доказана непоносимост се препоръчва да ги замените с култури като царевица и ориз.
Показваме ви ефективна процедура, която помага на жените в борбата с целулита и отстраняване на токсините от тялото.
Процедурите с Vela Shape са безболезнени и не предизвикват неприятни усещания. Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа.
VelaShape процедурите не само изглаждат засегнатата от целулит кожа, но иоформят силуета, повишават еластичността на кожата, изравняват релефа.
Очаквайте мнението на нашите ТИЙН ДИКТАТОРИ по въпроса: Секси ли е голямото дупе?