На мода ли са дамите и кавалерите?

В "Модерно" гостуват Денис Ризов и Нели Рангелова

Реклама

В моден дуел тази събота, 19 декември ще се изправят една от най-успешните жени на родната поп сцена Нели Рангелова и един истински кавалер - Денис Ризов.

Как трябва да изглежда и да се държи една истинска дама и какви качества трябва да притежава кавалерът до нея зрителите ще разберат от Радост и нейните гости.

Нели ще разкрие, че не се чувства като дама. На този етап се усеща по-скоро като разкрепостена и темпераментна жена, която обича живота. „Жестовете на кавалерство за мен са съвсем естествени, опитвам се да възпитам сина си да не се страхува да казва „обичам те” и да гледа хората в очите”, сподели тя пред Радост.

Според Денис един мъж или носи кавалерството в себе си, или не, но напоследък му било много неприятна културата на съвременната българска жена.

Коя категория жени не харесва Денис? За какво харчат парите си двете звезди? Какво има в гардеробите им? Защо са искали автографи от Денис на Пето авеню в Ню Йорк и каква е причината да хълца 23 дни? Отговори на тези въпроси зрителите ще получат тази събота в "Модерно".