Момичета от кабарето

С филм за най-скъпите парижки танцьорки тази неделя документалната поредица се завръща в стария си слот от 12:30 часа

Реклама

“Танцувам всеки ден по 8 часа, защото трябва да съм в перфектна форма. Да си момиче от елитно парижко кабаре означава да притежаваш сексапил, но и много да работиш”, казва Псико Тико, една от най-скъпите френски кабаретни танцьорки пред журналиста Георги Тошев.

Тази неделя “непознатиТЕ” се завръщат в стария си часови слот - от 12:30 ч. - с филм за най-известните и скъпоплатени кабаретни танцьорки.

Какво е да бъдеш едновременно предизвикателна и дистанцирана към посетителите? Да се криеш под чуждо име и да не флиртуваш с клиентите? Историята на две от най-известните кабаретни танцьорки в света ще видят зрителите на “непознатиТЕ” тази неделя.

Какво ядат, как живеят, по колко часа на ден спят и работят, ще стане ясно от филма на журналиста Георги Тошев, режисьора Аглика Делайе и оператора Александър Крумов.

Екипът на “непознатиТЕ” влиза зад кулисите в кабарето, документира репетиция, надниква в гримьорната на момичетата, където те си почиват и преобличат.

Като малка Бенюс Осеан е мечтала да бъде класическа балерина, но става звезда на кабаретната сцена. Какво печели и какво губи от славата на танцьорка, как се справя с обожателите, ревнува ли я приятелят й и как реагират родителите й, когато разбират, че дъщеря им се съблича на сцената?
Отговорите от Венюс пред екипа на “непознатиТЕ”.

“Момичетата от кабарето” е филм за цената, която всеки един от нас плаща, за да бъде успешен в това, което прави и да сбъдне мечтата си”, споделя режисьорът Аглика Делайе. “Това е една жестока, но красива приказка за мечтата на всяка жена да бъде забелязана  и харесана!”, допълва журналистът Георги Тошев.

Последни

Реклама