„непознатиТЕ“ се завръщат с филм за Queen

От 6 март всяка неделя от 12,30 часа по bTV Георги Тошев среща зрителите с личности, които променят света

Реклама

непознатиТЕ“ се завръщат в ефира на bTV тази неделя, 6 март, от 12,30 часа. В 30-минутните си филми журналистът и продуцент Георги Тошев ще срещне зрителите с някои от най-коментираните личности по света и у нас.

Първата история, която Жоро Тошев ще разкаже тази неделя, е на Queen и как се случва една от най-големите групи на ХХ век. Как Queen успяват да продадат над 350 милион албума и да създадат песни, които се превръщат в химни на няколко поколения, какво остава скрито зад успеха, приятелството, тайния живот на Фреди Меркюри и как финалистът на „American Idol“ Адам Ламбърт го смени на сцената през последните години ще видят зрителите на bTV тази неделя.

На 6 март в първия епизод от новия сезон на поредицата - „Куин: легендата продължава” от 12. 30 ч Георги Тошев, заедно с оператора Румен Василев и режисьора по монтаж Илиян Диков, ще разкажат за началото и звездните години на британската група, за първия им пробив в американските класации, за истинските отношения в групата и работата с легендарния Дейвид Боуи. Благодарение на личния архив на създателя на групата, китаристът и композитор Брайън Мей, зрителите ще видят уникални снимки и редки интервюта с членовете на Queen.

Последни

Реклама