ДЕСЕТИ БРОЙ (Седми сезон) – 06.12.2015 г.

Реклама

ЕКИПЪТ НА "ПРЕДАЙ НАТАТЪК" ИЗКАЗВА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА СВОИТЕ ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ:

/благодетелите са описани по реда на излъчване на историите, в които са участвали, подпомагайки нашите герои/

1. Д-р Павлов и д-р Павлова и към целия всеотдаен екип на клиника „ЕОДЕНТ“

Благодарим ви от сърце за приятелството и подкрепата и цялото добро, което дарявате на нашите герои. Благодарим ви за поредното благородно решение, което взехте и се погрижихте за здравето и новата, блестяща усмивка на нашата героиня – Албена.

2. ALO.BG

Благодарим ви за навреме оказаната подкрепа към нашите герои Светломир и Василка и благородното ви решение да покриете първият им месечен наем в размер на 300 лева.

3. Г-жа Росица Колева – Йорданова от град Стара Загора.

Благодарим ви за топлото отношение и спонтанно решение да станете благодетел в „Предай нататък“ и да подкрепите финансово нашите герои Светломир и Василка със сумата от 500 лева, както и за ангажираността ви към тях и през бъдещата една година с дрешки и обувки за техните деца.

4. Невероятната Радка Соколова и цялото нейно семейство

Благодарим за огромния жест и благородно решение да предоставите дома си на нашите герои Светломир и Василка. Хора като вас изпълват със смисъл каузата на „Предай нататък“ и затвърждават вярата ни в доброто.

5. Д-р Лукан Мишев и очен център „ФОКУС“ – град София

Благодарим за благородното ви решение да станете благодетели в „Предай нататък“ и да се наемете с изследванията, операцията и следоперативното лечение на нашия герой Светломир във вашата клиника и то абсолютно безвъзмездно и по този начин да сбъднете една огромна мечта.