ОСМИ БРОЙ (Седми сезон) – 22.11.2015 г.

Реклама

ЕКИПЪТ НА "ПРЕДАЙ НАТАТЪК" ИЗКАЗВА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА СВОИТЕ ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ:

/благодетелите са описани по реда на излъчване на историите, в които са участвали, подпомагайки нашите герои/

1. Пепа Стоянова и Про Фейс

Благодарим ви за благородното решение да подарите на Яна майсторски клас по бюти грим на стойност 1500 лева. Благодарим ви за професионализма и опита, които се наехте да предадете на нашата героиня и да сбъднете мечтата й един ден да превърне изкуството на грима в своя професия.

2. Благодетелите в „Предай нататък“ - Мейд фор мейкъп

Благодарим ви, за решението да се присъедините към голямото семейство от благодетели на „Предай нататък“ и да подарите пълен комплект гримове Дъ Балм на нашата героиня Яна.

3. Актрисата и бизнес дама Евелина Борисова и към целия екип на „Бюти Системс Грууп“

Благодарим ви за подарените дерматологични процедури, които предоставихте за безвъзмездно на нашата героиня Яна, с чиято помощ нейното лице ще засияе и ще донесе на Яна заслуженото самочувствие.

4. Семейство Ангелови

Приятели, благодарим ви, че за пореден път се отзовавате и подкрепяте герои в „Предай нататък“. Благодарим ви за човешкото решение и благороден жест, с който подкрепихте нашите герои Недялка и Таня със сумата от 1000 лева.

5. Прекрасният човек и невеоятен музикант Любо Киров

Благодарим от сърце за отделеното време и емоционален подарък, който поднесохте на нашия герой Венци.

6. Целият екип на хотел „Вихрен Палас Ски енд Спа Резорт“ в град Банско

Благодарим ви за благородното решение да станете благодетели в „Предай нататък“ и да подарите един незабравим уикенд за цялото голямо семейство на нашия герой Венци.