ЕДИНАДЕСЕТИ БРОЙ (Седми сезон) – 13.12.2015 г.

Реклама

ЕКИПЪТ НА "ПРЕДАЙ НАТАТЪК" ИЗКАЗВА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА СВОИТЕ ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ:

/благодетелите са описани по реда на излъчване на историите, в които са участвали, подпомагайки нашите герои/

1. Фирма „Рефан“

Благодарим ви от сърце за благородното решение да станете част от голямото семейство на благодетелите в „Предай нататък“ и да подкрепите нашия герой Георги по пътя му към успешната кръстосана бъбречна трансплантация, която му предстои.

2. "Астрал Холидейз" и лично към г-жа Жени Стефанова

Благодарим ви, че вдъхновени от историята на нашите герои Гергана и Владислав, взехте благородното решение да станете благодетели в „Предай нататък“ им осигурихте така мечтаната почивка и неповторими емоции.

3. Хотел „Лъки“ – гр. Банско и лично към г-н Теодор Кордев

Благодарим ви за благородното решение да се включите като благодетели в историята на малката Нели от Родопите и я подкрепите за сбъдването на нейната най-голяма мечта – един ден да ходи отново, като й подарите едноседмичен терапевтичен курс в хотел „Лъки“ и поемете престоя и на един неин придружител.

4. Към целия прекрасен екип на фирма „Фотосинтезис“

Благодарим ви, приятели, че решихте да зарадвате нашата героиня Нели, като й подарите страхотен дигитален фотоапарат, с възможност за видеозаснемане, с който тя не само да направи първите си крачки във фотографията, но и да може да заснема своя прогрес и малки крачки, към големия успех – да ходи отново.

5. Към фирма „Рефан“

Благодарим ви за благородното решение да подпомогнете още едни герои в „Предай нататък“ – Мариана и Стоил по пътя към осъществяването на тяхната най-съкровена мечта – мечтата за рожба и им дарихте сумата от 1000 лева.