СЕДМИ БРОЙ (Седми сезон) – 15.11.2015 г.

Реклама

ЕКИПЪТ НА "ПРЕДАЙ НАТАТЪК" ИЗКАЗВА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА СВОИТЕ ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ:

/благодетелите са описани по реда на излъчване на историите, в които са участвали, подпомагайки нашите герои/

1. Екипът на фирма „ВИКИ БЕЛА“ - град Сливен и лично към госпожа Нели Добрева

Благодарим ви за благородното, човешко решение да се включите като благодетел в „Предай нататък“ и да подкрепите нашите герои – Даринка и Станка с вачури за хранителни стоки във вашите магазини за пазаруване на едро в град Сливен.

2. Страхотните хора и благодетели в „Предай нататък“ - семейство Ангелови

Благодарим ви, че за пореден път подавате ръка на герой в „Предай нататък“ и се отзовавате на нужадата им от подкрепа. Благодарим за направеното дарение от 1000 лева за бъдещата кръстосана бъбречна трансплантаия на нашата героиня Станка.

3. Венци Такев и прекрасния му оркустър

Благодарим за емоциите и страхотното настроение, което донесохте в студиото на „Предай нататък“ и с което заредихте нашите герои.

4. Бутик за бижута „Виртуоза“ - град София

Приятели, благодарим ви, че за пореден път се отзовавате и подкрепяте герои в „Предай нататък“. Благодарим ви за красивото златно сърце, което украси нашата героиня Ралица и стана символ на любовта на Красимир към нея и общото им бъдеще.

5. Една невероятна жена и майка на три деца, приятел и благодетел в „Предай нататък“, която пожела да остане анонимна

Благодарим ви от цялото си сърце за човешката топлина, подкрепа и благородно решение да дарите на нашите герои Ралица и Красимир сумата от 5000 лева, с която заедно да осъществите голямата крачка към зачеването на една мечта.

6. Г-н Мартин Захаиев и екипът на фирма „ЗАУБЕР“

Благодарим от сърце за благородното решение да станете благодетели в „Предай нататък“ и да подкрепите нашата героиня Деляна, като освежите и ремонтирате семейното й заведение.

7. Г-н Георги Милушев и търговска верига „ЗОРА“

Благодарим ви за благородното решение отново да се включите като благодетели в „Предай нататък“ и да осигурите плазмения телевизор за заведението на нашата героиня в село Дрангово.

8. Футболен клуб „Ботев“ - Пловдив и футболиста и страхотен човек Георги Какалов

Благодарим ви за отношението, вниманието и върнатия блясък и усмивка на лицето на нашата героиня Деляна.