Гари Барлоу се завръща на сцената след 7 години, избра bTV за първото си интервю за българска медия

Журналистът и продуцент в bTV Георги Тошев взе лично интервю със звездата на британската група „Тейк дет“ Гари Барлоу чрез Zoom

Реклама

bTV е първата българска медия, с която избра да разговаря световноизвестният музикант Гари Барлоу. След 7 годишно затишие, той се завръща на музикалната сцена с нов албум "Music Played By Humans", в който участват световни музиканти като Майкъл Бубле, Джеймс Кордън, Алиша Диксън, Бари Манилоу, Чили Гонзалес, Бевърли Найт и много други.

Първата част от разговора с изпълнителя ще бъде излъчена ексклузивно в съботния 21 ноември в предаването COOLt, а втората - в понеделник в „Преди обед”.

Георги Тошев подготвя и специално издание на bTV Репортерите за това как световните звезди преживяват пандемията от COVID-19. Oсновен герой във филма ще е Гари Барлоу , който направи поредица от онлайн концерти в Инстаграм със свои колеги от целия свят.

“Новият ми албум беше почти завършен преди да започне COVID кризата. Идеята на „Музика, изсвирена от хора“ е, че в този албум исках да има колкото се може повече хора, повече музиканти от всички други албуми. И обратно към ситуацията с пандемиятa, ако трябваше сега да запиша този албум, не бих могъл да го направя, щях да наруша закона – да събера всички тези хора в една стая. Затова за мен това е един много трогателен албум, защото във времената, в които живеем, постоянно ни се казва да стоим далече един от друг, а главната идея на този албум беше да бъдем заедно, да правим музика заедно, да свирим и пеем заедно”, каза Барлоу пред Георги Тошев.

Последни

Реклама