Йълдъз Ибрахимова и Нешка Робева - гости на Разпети петък в "Преди обед"

Предаването ще продължи ексклузивно два часа - от 9:30 ч. до 11:30 ч.

Реклама

На Разпети петък в "Пред обед" ще гостува ексклузивно ще гостува джаз примата Йълдъз Ибрахимова, която на 8 април стана на 60 години. Звездата на България и Турция ще отбележи своята кръгла годишнина в ефира на bTV и ще разкаже за всички вълнуващи моменти от превратната си, но шеметна кариера. В студиото на "Преди обед" я очакват много приятни изненади, достойни за звезда от нейния ранг.

С легендарната Нешка Робева ще си поговорим за силата на вярата, за приятелството й с пророчицата Ванга и за неверниците, които стават все повече в България. Деси Стоянова и Сашо Кадиев няма да пропуснат да попитат световноизвестната треньорка по художествена гимнастика за най-новите й проекти, които тя готви като изненада за всички нас.

Поп звездата Миро също ще гостува в празничния брой на предаването. Той ще разкрие всички подробности около новия си албум, който записва в момента. Очаква го и сантиментална среща със създателя на дует "Каризма" - Христина Ванчева.

Сашо ще има щастието да гостува във вълшебния дом на известната художника Зара Мащенко. "Кралицата на цветята" ще ни разкаже какво я вълнува в навечерието на Великден.
Ще разберем и защо в България се правят най-добрите килими в Европа. Ръчно изработените уникати красят дворците на британското кралско семейство, рок звездата Мик Джагър и кралицата на Холандия - Беатрис.

Всичко това само в "Преди обед" по bTV – ексклузивно от 9:30 до 11:30 ч.

Последни

Реклама