Как се преобърна животът на Йосиф Сърчаджиев?

Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще се срещнат и с дъщерята на писателя Димитър Димов - Теодора Димова

Реклама

Ден преди зрителите на bTV да си припомнят култовата лента "Време разделно” (гледайте го на 22 септември от 20 часа), "Преди обед” ще покаже как се преобърна животът на две от звездите във филма - актьора Йосиф Сърчаджиев и театралния критик Калина Стефанова.

Екипът на предаването ще се включи в честването на Международния ден на мира - 21 септември, който ще бъде отбелязан с масова медитация на различни обществени места в България.

Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще се срещнат и с дъщерята на писателя Димитър Димов -  Теодора Димова. Тя ще сподели вижданията си за живота, изкуството и това как се преплитат те в творчеството й.

Седмица след като стана европейски шампион по парапланеризъм Ясен Савов ще разкаже своята история, започнала в офис и продължила във въздуха.  

Мис Плеймейт 2011- Меги Колева и първият български сексолог д-р Станка Маркова ще дискутират по темата "защо да си сексбомба се превърна в професия в България”?

Стилистът на "Преди обед” Антония Йорданова се завърна от модната седмица в Лондон с най-пикантните подробности от бекстейджа на най-големите модни ревюта в света. Ще разберем кой седеше на първия ред и кои бяха най-ексцентричните модни хрумки?

Гледайте „Преди обед“, на 21 септември от 9:30 по bTV.