Козметичката, която впечатли „България търси талант“ с танци на пилон

Невероятните истории на кандидатите да отслабнат в „Промени се!“

Реклама

В понеделник в "Преди обед" очаквайте:

За какво говорят всички от понеделник до петък? Коментатори на актуалните събития през седмицата ще бъдат певицата Рут Колева и актьорът Иван Панайотов, който познаваме като Димо от „Столичани в повече“.

Какво е да си 175-килограмова жена или да не излизаш две години от дома си, заради тялото, което не харесваш? Невероятните истории на кандидатите за промяна, които ще се впуснат в здравословното предизвикателство на „Преди обед“.

Какви са особеностите на отглеждането на момче?Горещи танци с козметичката Венелина Господинова, която впечатли журито на шоуто „България търси талант“ с уменията си върху пилон.

Дали звездата от филма „Вчера” - Георги Стайков смята отново да емигрира и докъде стигна изграждането на паметника на Тодор Колев в Шумен?Среща отблизо със секссимвола на 80-те и дъщерята на комика - актрисата Албена Колева, които превзеха Перник със спектакъла „Последният янки”.

Ще минем по червения килим на филмовите награди на списание „Еmpire”, заедно с нашия кинорепортер Станислава Кара, която е гост на събитието в Лондон.

Последни

Реклама