Личният свят на Силви Вартан

И още: Модният талант на Есил Дюран

Реклама

Четвъртък в "Преди обед" очаквайте:

Ще надникнем в най-личния свят на певицата Силви Вартан. Ще тръгне ли осиновената й в България дъщеря Дарина по стъпките на майка си?

"Треска за балове" - ще потърсим актуалните тенденции в грима и прическите заедно с коафьора Григорий Кюлев-Гого и гримьора Надя Сивкова.

И още: ще разкрием модния талант на певицата и жури в шоуто "България търси талант" - Есил Дюран, която ще ни покаже роклята си от абитуриентския бал и ще даде практични съвети на младите момичета преди бляскавата нощ.

Да прекараш нощ на червения килим под открито небе, за да зърнеш любимата си звезда - кинорепортерът ни Стаси Кара ще ни отведе на знаково място за лов на звезди в Лондон.

Как рапърът Играта се забърка в опасни игри с Интерпол, които изпя в рима?

Колко дълъг е пътя към дома на едно българско дете от ромски произход, осиновено във Франция? За вълнуващата прегръдка на Илия от Париж и неговата майка и братя от квартала ще ни разкаже актрисата и режисьор Боряна Пунчева.

Споделете мнението си за актуалните събития от деня заедно със седмичните коментатори - актрисата Деси Тенекеджиева и журналистът Иван Бедров на страницата на "Преди обед" във фейсбук.

Последни

Реклама