Мария Гроздева ще ни разкаже за това как преодоля тежка спортна травма чрез терапия с колаген

Дали вече гледа към Олимпиадата в Бразилия през 2016–а година - ще научите понеделник в "Преди обед"

Реклама

За какво говорят всички от понеделник до петък? Седмични коментатори на актуалните събития от деня ще бъдат водещата с хъс на "Сървайвър" - Христина Апостолова, и музикалният продуцент Еди Казасян.

Жената с най-точния мерник Мария Гроздева ще ни разкаже за това как преодоля тежка спортна травма чрез терапия с колаген и дали вече гледа към Олимпиадата в Бразилия през 2016–а година.

На какво научи неволята двама родители на болно момиченце, които станаха лекари по принуда, за да спасят живота му? Ще ви разкажем за семейството на малката Лили, която страда от спинална мускулна атрофия.

Как най-известният ни планински бегач Кирил Николов-Дизела се опита да подобри националния рекорд за най-бързо изминаване на разстояние от 600 км. и усилието му бе увековечено в кинолента?

В рубриката "Най-добрият учител": Как учениците от едно столично училище  изненадаха бившата си класна и я накараха да се разплаче от умиление пред любимите си възпитаници?

Какво се случи със зевзека от "Музикална академия Ку-ку Бенд" Светозар Христов, след като изпя хита "Торбалан кючек" и емигрира в Америка?

В поредицата "Във форма с Лили Стефанова" ще видим как един кофражист разпуска с йога и кои са подходящите упражнения за хората, упражняващи силови професии.