Новините през седмицата коментират: Симеон Колев и Нона Йотова

Ще разберем остава ли на втори план кариерата в живота на певицата Десислава?

Реклама

В понеделник, 24 септември, в "Преди обед" от 9:30 ч. първите коментари на новините, които вълнуват всички ще направят радиоводещият Симеон Колев и певицата Нона Йотова.

Ще разберем остава ли на втори план кариерата в живота на певицата Десислава? Гласовитата фолк дива ще сподели дошло ли е времето да свие семейно гнездо и ще го направи ли заради мъжа до нея?

Ще получим ценни съвети как да разпознаваме измамните обяви за работа в интернет от собственика на сайт за търсене на работа Пламен Вушев и специалистът в областта на човешките ресурси Албена Петкова.

В рамките на акциите за проверка на срока на годност на хранителните продукти ще разберем полезно или не е млякото, което пием? Отговорите ще търсим заедно с консултанта по хранене Магдалена Пашова.

Как певицата Елвира Георгиева и нейният съпруг - пластичният хирург Николай Георгиев, съхраняват брака си, как започва техният ден - на живо от един от домовете им. Ще разберем повече и за страстта на семейството към луксозните автомобили.

За професията на бъдещето „лайф коуч” ще научим от терапевта и психолог Нина Рей, която ще ни разкаже всеки ли може да бъде щастлив и как треньорът по живеене може да сбъдне мечтите ви.

Певицата Рут Колева ще ни разкаже обмисля ли да емигрира в Холандия и разделя ли се с приятеля си, за да се концентрира в кариерата си.

Универсално лекарство ли са капките на Бах и за какво помагат те, ще ни разкаже репортерът Ирена Григорова.

Последни

Реклама