Пер Гесле от "Роксет" в първо интервю за българска медия!

В понеделник в "Преди обед" очаквайте...

Реклама

На 8 февруари в "Преди обед" ще видите:

За какво говорят всички от понеделник до петък? Седмични коментатори на актуалните теми ще бъдат спортният журналист Флорина Иванова и писателят и издател Захари Карабашлиев.

"Преди обед" става на 9! За рождения ден на предаването, екипът е подготвил ексклузивни гости!

Пер Гесле от "Роксет" в първо интервю за българска медия! Пред Георги Тошев звездата от дуета ще сподели за годината, прекарана без Мари Фредриксон и за самостоятелния си път в музиката.

Камата на 55! Рожден ден с най-успешния футболист на България - Христо Стоичков!

Певицата Емилия в топ 30 на най-влиятелните българи в социалните мрежи. Поп фолк дивата откровено за славата пред Деси Стоянова.

Празникът ще продължи с много изненади с участието на зрителите!

Какво се случи 9 години по-късно? Репортерите на "Преди обед" ще ни разкажат 9 вълнуващи истории на хора и места, които са били наши герои и са претърпели развитие през годините.

Кои 9 звезди сядаха най-често на нашето диванче? 9 популярни личности ще си "върнат" на водещите с провокации, а зрителите ще могат да се включат в социалните мрежи с въпроси към Деси и Сашо, които обещават да са честни, както винаги!

Направи си сам десерт, за да почерпиш! Ментор на Деси, Сашо и Рая в сладко кулинарно предизвикателство директно от Лондон ще бъде шеф Иван Александров, който направи тортата за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл.

Последни

Реклама