Семейни традиции и коледни рецепти в празничните броеве на „Преди обед“

На Бъдни вечер и Стефановден зрителите ще бъдат в компанията на едни от любимите си водещи – Деси Стоянова и Сашо Кадиев и целия екип на „Преди обед“

Реклама

В празничния брой на предаването, на 24 декември, в студиото на  „Преди обед“ те отново ще видят много и вълнуващи гости. 

За най-хубавата Коледа, чудесата и голямата любов ще разкажат певицата Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов.  

В празничното издание на „Да, шеф” журналистката и водеща на bTV Новините - Виктория Готева, захвърля микрофона и запретва ръкави, за да замеси питка заедно с Веси Цюрбруг. 

Репортерът Венета Георгиева ще попадне в истинско женско царство. Тя ще отведе всички пред екраните в дома на четири поколения дами. И то не кои да е, а Глория, Симона Загорова, малката Галина и прабаба й - Стефка.   

Деси и Сашо също ще са на гости в този специален ден. Ще се включат от дома на актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев. Двойката ще разкаже как прекарва най-хубавото време от годината и какво е написано в писмото им до Дядо Коледа.  

Зрителите ще разберат и какво се случва, когато „майсторът си намери майстора“.  Влади Караджов от „Бригада нов дом“ и любимата му Цвети споделят какво е вече официално да са семейство. 

В поредицата „Разкажи ми песен“ Васил Найденов ще е откровен за хита си „Сбогом, моя любов“. 

И това не е всичко от „Преди обед“! 

За Стефановден, 27 декември, в кухнята влиза Стефан Стефанов от първия сезон на MasterChef. В миналото той е сервирал на Бил Гейтс, а днес развива кулинарен туризъм в България. 

На гости в предаването са и Мис България 2013 - Нанси Карабойчева,  и волейболистът  Добромир Димитров, които ще разкажат за своите 11 години любов, семейството и раждането на второто им детенце. 

В поредицата „Успешните“ с д-р Мартин Генов ще – стане ясно какво се случва с актьорите от култовия филм „Сам вкъщи“ 31 години след премиерата на лентата. 

Зрителите ще видят и влюбените в музиката и един в друг - перфектния дует на Атанаска и Сонай от „Гласът на България“ с изпълнение на живо. 

И още - как едно име се превърна в марка, която олицетворява цял един занаят у нас? В рубриката „Парчета живот“ екипът на предаването ще покаже един от основателите на фризьорската професия у нас – стилист Капанов.

За празниците и делниците на едно шампионско семейство – в ефир ще говорят и Руми и Свилен Нейкови и техните синове.

Последни

Реклама