Шеф Емил Минев за топ ресторантите, семейния живот в Лондон и гозбите на баба

На 2 март в „Преди обед“ очаквайте още...

Реклама

Темите в "Преди обед" на 2 март:

Кой уши 750 квадратни метра български трибагреник?

„Малките мъдреци“ по големи въпроси – Рада, Любов, Жана и Момчил коментират актуалните теми от седмицата.

Българската следа в най-елитното кулинарно училище „Кордон Бльо“ – шеф Емил Минев за топ ресторантите, семейния живот в Лондон и гозбите на баба.

В минутите за пътешествия – Двама авантюристи в 20-дневно приключение до най-високия връх на Африка – Ухуру.

В минутите за мода: дантела и лукс в модерното бельо – съвети от стилиста Антония Йорданова.

Непознатият Мариус Куркински с патриотична изповед в навечерието на 3-ти март.

От любов към българската музика. Вокално студио „Нуша“ и Софийска филхармония с концерт в деня на националния празник.

Споделете мнението си за актуалното от деня със седмичните коментатори: актрисата Йоанна Темелкова и инспектор N-JOY – радиоводещият Генчо Генчев, на страницата на "Преди обед" във Фейсбук.