В "Преди обед": Риск, превенция и лечение на инфаркта

Предаването утре ще има и гости от Румъния - хитовата група Deepcentral

Реклама

България е на челно място по смъртност, причинена от инфаркт. В студиото на "Преди обед”  утре от 10 ч. страшната статистика ще коментират специалист-кардиологът д-р Анастас Стойков, и човек, поразен от коварното заболяване. Те ще дадат повече подробности за болестта, превенцията й и най-добрите методи за лечение.

Елена Розберг ще срещне зрителите на bTV и с хитовата румънска група Deepcentral.  Джордже Калин и Дору Тодорут  ще споделят впечатления от гостуването си на полуфинала на  "Гласът на България”  и  ще представят най-новия си сингъл "Speed Of Sound".

Екипът на предаването ще представи и набиращото все повече почитатели явление флашмоб.  Масовата проява, която се организира в интернет, все по-често се превръща в способ за комуникация на големите корпорации за изпращане послания в градска среда. За да отговорят на въпроса „Словото или видеото достига по-бързо до нас?” в студиото на "Преди обед” ще гостуват Николай Ганев - управител на рекламна агенция  и Станислав Тодоров-Роги - режисьор на хитовият сериал "Столичани в повече”.

Зрителите на bTV ще видят и втората част от интервюто с Теодора Стефанова, в което гадателката на Берлускони разказва за живота си в Италия, за новия си приятел футболист, за участието си в италианските телевизии, както и малко известни факти от личния си живот.

Последни

Реклама