В "Преди обед": Среща с Красимир Ранков и Стефка Янорова

Темата на предаването на 14 октомври – всичко за секса

Реклама

Утре от 10 ч. магазинно-информационното предаване "Преди обед” ще разкаже на зрителите на bTV всичко за секса. Какво ни възбужда? Живеем за секс или правим секс, за да живеем? На какво ни учат Кама сутра, тантра и дао любов? Гости в студиото ще бъдат сексологът Наталия Кобилкина и секссимволът Калин Вельов, който  ще предложи по-различен поглед по темата, а именно - продава ли еротиката? Певецът ще сподели своята и гледна точка по въпроса - "Има ли изкуство в секса и секс в изкуството?”

За живота на Антарктида и сеща ли се човек за еротика при -80 градуса по Целзий ще разкажат изследователите Христо Пимперев и Борислав Георгиев, които се подготвят за 20-та юбилейна експедиция до ледения континент?

Звездите от хитовия сериал на bTV  "Стъклен дом” - Красимир Ранков и Стефка Янорова, ще гостуват в студиото на Елена Розберг броени дни преди да заминат за Виена, където ще представят пред австрийската публика постановката "Сега или никога” . От следващия вторник  актьорите ще играят по покана на "Дом Витгенщайн" представление със заплетен сюжет, в което се оказват замесени в сложен любовен петоъгълник.

Последни

Реклама