Валерия Дочева и Камелия Кузнецова за приятелствата, предателствата и стратегиите в селския двор

На 13 декември в "Преди обед" очаквайте...

Реклама

На 13 декември в "Преди обед" ще видите:

В поредицата "Мондиалът на звездите" Илия Илиев ще ни срещне с един от най-големите футболни запалянковци сред журналистите – Светослав Иванов.

Валкирията и Терминаторката от осмия сезон на “Фермата”! Финалистките в най-българското риалити - Валерия Дочева и Камелия Кузнецова за приятелствата, предателствата и стратегиите в селския двор. 

Евтино новогодишно празнуване - мисията възможна ли е? Какви са алтернативите ни пред заведенията и къде в страната цените в хотелите са най-ниски ще разберем от поредицата "Аз, потребителят". 

Поли Недкова ни среща с българските крале на латино музиката, Торино и Пашата, които направиха остър музикален завой и създадоха дует с фолк звездата Камелия. 

В "Променените" Венета Георгиева ще ни срещне със самотната работеща майка Снежана Ботева, която тръгна по пътя на трансформацията и своето ново Аз. 

Валерия Скимици ни отвежда в залата по естетическа гимнастика за среща с националния ни отбор, който завоюва историческа победа, печелейки златен и два сребърни медала.