За кучетата и хората с Карла и Башар Рахал

Ще се запознаем и със световно утвърдения преподавател по тай масаж Дебра Робинсън

Реклама

В сряда от 9:30 ч. ще разкажем историите на две жени, преживели ужаса от срещата с глутница кучета. Нахапаната преди 7 години в НСА Елена Чолова ще сподели как се преодолява травмата и как новото й куче й е помогнало да превъзмогне стреса. Екипът на предаването ще посети дома на Мария Вунчева, която беше нахапана преди месец, докато е в напреднала бременност. Как живее днес и дали тази психологическа травма е повлияла върху щастливия финал - раждането на нейното малко момченце.

Съвети за това как да се предпазим от кучета, какво поведение да имаме и какви помощни средства да използваме ще даде ветеринарният лекар д-р Калина Кандулкова. Заедно с Деси Стоянова и Сашо Кадиев своето мнение за кучетата и хората ще споделят актьорите Башар и Карла Рахал. Талантливите брат и сестра ще ни разкажат и за детските си лудории, за разстоянието Холивуд-София и ще решат спора кой е по-добрият актьор.

По повод седмицата, в която се провежда "Танцова работилница” 2012 ще се запознаем със световно утвърдения преподавател по тай масаж Дебра Робинсън и някои от най-големите танцови звезди, които са в София в момента.