Алек след "Ергенът": Чиста ми е съвестта

Първо интервю на "Ергенът" Александър Младенов след драматичния финал на любовното реалити

Алек след "Ергенът": Чиста ми е съвестта

Реклама

Сам ли се събуди Алек Младенов на сутринта след последния епизод на „Ергенът“? Първо телевизионно интервю на най-обсъждания мъж в България - Александър Младенов, след като на финала на най-романтичното предаване, той се раздели с двете финалистки с видео съобщение.

Защо Алек не избра нито една от двете жени?

"Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Живея с изборите, които взимам", заяви Алек и допълни, че е спал спокойно, защото не е излъгал никого с празни обещания. "Имах симпатии и към двете жени. В този свят бяхме само трима, няма други. Аз, Магдалена и Надежда, това е. Аз трябваше да преценя какъв мъж и човек искам да бъда оттук нататък. И си взех голям урок", заяви още той.

ТВ ергенът даде да се разбере, че е имал желанието, "ако някой ще изяде пешкира, да не са те двете." "Мнението на хората за мен е очаквано. Ако бях застанал, както е редно да се случи, не съм сигурен какъв щеше да бъде ефектът за дамите пред екрана. Джентълменът оставя жената до себе си над себе си, тя е приоритет, да е щастлива тя. Мъжът гледа себе си. Притежавам прекалено много джентълменство, защото се губя в другия човек", заяви още той и допълни, че в шоуто всичко се е случило, както е трябвало да се случи.

На зададеният му въпрос дали се е замислил как двете финалистки биха се почувствали от ситуацията, в която ги е поставил, Алек заяви: "Аз съм влязъл там без очаквания. Всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит и не съм щастлив, че те са минали през такова емоционално преживяване. Прекалено много мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм казал, че взимам теб и после чао."

"Не съжалявам, че влязох, не съжалявам за поведението си. Действах, както го чувствах на момента. Всичко се случи точно както трябваше. За мен важното е, че аз не съм дал фалшиви надежди на никого.", обяви той.

Целият разговор може да видите тук.

Вижте разговора във видеото.

 

Тагове: Ергенът