Актьорът Иван Юруков ще покаже таланта си на поет в "Търси се"

Той за първи път ще разкрие подробности около своето семейство

Реклама

Звездата от хитовия сериал "Столичани в повече” - Иван Юруков, ще бъде специален гост в "Търси се…“ тази неделя,  30 септември. Първата изненада за него ще бъде „голямата му любов“ във филма - актрисата Виолета Марковска. "Двамата си приличаме по това, че ревностно пазим личния си живот от медиите и на снимачната площадка предпочитаме единствено да работим, а не да обсъждаме лични неща “, сподели Вили. Тя ще провокира своя екранен партньор да покаже пред зрителите таланта си на поет.

Актьорът ще се срещне и с любимия си преподавател от НАТФИЗ – проф. Илия Илиев. Той ще разкрие, че Иван е "изключително чувствително момче, но като актьор може да поеме големи роли и да им се отдаде на сцената.  Като "свой астрален близнак“ пък ще го определи режисьорката Аглика дьо Лайе. "Иван умее да си поставя предизвикателства. Неизвестното изобщо не го плаши, дори напротив - примамва го”.

За първи път Иван ще разкрие подробности около своето семейство. Той ще разкаже за един любопитен момент, свързан с претърпяна от брат му катастрофа. „С брат ми сме изключително близки. В деня на катастрофата аз бях завършил иконата на Св. Петка и той дойде да я види. Ударът беше жесток, а той излезе невредим. Тя го е закриляла“, ще си спомни актьорът.

Предизвикателство да се ожени ще получи от своя колега и близък приятел Стоян Младенов. Мисли ли Иван вече за задомяване и влюбвал ли се е до безпаметност, ще разберем в неделя от 11 ч. по bTV.

Последната изненада за него ще бъде един от големите български актьори, когото той нарича "свой баща“ – актьорът от "Седем часа разлика” Юрий Ангелов. Той ще се включи на живо по телефона от морското селце Фазаново, където живее. „Още в мига, в който го видях, го почувствах много близък и сега той ми е като син“, ще признае  големият актьор.

Последни

Реклама