Актьорът Петьо Петков-Шайбата гостува в "Търси се…"

Колегите му от "Комиците" ще го предизвикат да изиграе ролята на пернишки летец, написана от него самия

Реклама

Актьорът от комедийното шоу "Комиците” – Петьо Петков-Шайбата, ще бъде специален гост в новото издание на "Търси се…”, тази неделя, 29 април.

Първата изненада за него ще бъдат колегите му от "Комиците” Кръстю Лафазанов и Руслан Мъйнов. Лафазанов ще разкаже как Шайбата се е присъединил към екипа на предаването. "Той е много лъчезарен човек и освен актьор, често пише и страхотни скечове за шоуто”, ще допълни той. Като "много свестен и читав човек” ще го опише и Руслан. Актьорите ще го предизвикат да изиграе ролята на пернишки летец, написана от самия Шайбата.

Водещите Меги и Нели ще срещнат госта си и с най-добрия му приятел от НАТФИЗ – Богдан, с когото в студентските си години са били "като скачени съдове”. "Той е уникален идиот, в добрия смисъл на думата – нестандартен, луд... изобщо - голям образ. Никога не е страдал от липса на женско внимание, много го харесваха момичетата”, ще разкрие Богдан. Шайбата обаче ще признае, че от 10 години в живота му има само една жена – неговата приятелка Мария.

Шайбата ще се срещне и с любимите си баба и дядо, които са изиграли важна роля във  възпитанието му. "Баба ми е детска учителка и ако не беше тя, сигурно щях да съм в някое ТВУ”, ще разкаже актьорът. Той ще признае, че е изключително привързан към майкаа си заради това,  „че го оставяла да бъде какъвто е и да прави това, което иска”. За лудостите му като дете и промените в него през годините ще разкаже и първата му братовчедка - Рая, която ще го предизвика да се превъплъти в женски образи. Кого ще имитира Шайбата, ще разберем в "Търси се…” от 11 ч. по bTV.

Последни

Реклама