Актьорът Иван Радоев цепи дърва в студиото на "Търси се…"

Колегата му Любо Нейков ще го предизвика да влезе в ролята на известна българска личност

Реклама

Актьорът от най-успешното комедийно шоу в България "Комиците” – Иван Радоев, ще е специален гост в новото издание на „Търси се…”,  тази неделя, 23 октомври по bTV. За първи път той ще разкрие подробности от личния си живот, за който говори твърде малко, както и какво му носи работата в театъра и телевизията.

Първата изненада ще бъде колегата му Любо Нейков. Той ще разкрие, че двамата се познават още от НАТФИЗ и ще изкаже възхищението си от таланта на Иван като актьор. "Той е изключително емоционален и чувствителен. Притежава една нотка на наивитет, а най-чужди са му нещата, свързани с бита. Изключително дисциплиниран и начетен”, ще допълни Любо Нейков. Той ще предизвика Иван да влезе в ролята на известна българска личност. Коя е тя, зрителите ще разберат в неделя.

Изключително емоционално интервю ще даде в "Търси се…” майката на актьора – Веселка Радоева. Тя ще признае, че най-трудният период в живота на сина й е загубата на баща му – известният драматург Иван Радоев. Гостът откровено ще разкаже какво му липсва и какво носи от родителя си.

Водещите Меги и Нели ще го срещнат и с неговия син Калоян, който е на път да наследи баща си. "Честност и доброта - това са качествата, които винаги ме е съветвал да нося в себе си. Приличаме си по чувството за хумор”, ще признае малкият Калоян.

За първи път зрителите ще видят и приятелката на актьора – Мария, с която са заедно от 5 години. Двамата ще споделят как и кога са се запознали и къде прекарват най-хубавите си моменти. Мария ще го предизвика в студиото на "Търси се…”- да нацепи дърва. Защо точно това предизвикателство е избрала любимата му и коя е другата голяма изненада, която Меги и Нели са подготвили за своя гост, ще стане ясно в неделя от 11 ч.

Последни

Реклама