Реклама

Актьорът Веселин Калановски ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто "Търси се", тази неделя, 20 април. Със сълзи, откровения, споделени истини и усмивки той ще бъде себе си и ще допусне зрителите до най-личния си свят.

Актьорът е щастлив баща на четири деца, с които Меги и Нели ще го срещнат. Двете дъщери от първия му брак ще споделят, че той е най-толерантният, грижовен и отдаден на децата си баща. От дълго време не живеят заедно, но Владимира и Ани ще признаят, че не са усещали неговата липса. Владимира ще наследи баща си в актьорството, защото е студентка в НАТФИЗ, а Ани учи джаз пеене.


София и Йордан, децата от втория брак на Веселин Калановски, ще разкажат, че той е техен верен приятел и близък човек, с който споделят всичко. "Баща ми казва, че не е важно толкова как изглеждаш, а какво носиш вътре в теб", споделя синът Йордан. Децата ще го провокират да каже в ефир стихотворение за таткото, което той самият е написал. „В училище ги учат само на стихове за майката, а бащата е не по-малко важен“, с усмивка ще рецитира актьорът.

Вълнуваща ще бъде и срещата му със съпругата му Евгения. Голямата страст на двамата са пътешествията до екзотични дестинации, а наскоро са се завърнали от ваканция в Мексико. „Срещнахме се в едно кафене, където той беше съдружник. И двамата сме много емоционални, италианско семейство сме, но любовта и уважението винаги съществуват“, споделя Евгения. Веселин Калановски ще признае, че със съпругата му имат своите спорове, но „важното е да си дадеш сметка навреме, че ти без този човек не можеш да продължиш напред“.

Меги и Нели ще срещнат актьора и някои от многобройните му приятели, с които е израснал от дете. Зрителите ще видят как той изпълнява по невероятен начин "Многоя лета" и ще се насладят на блестящото му чувство за хумор.

Последни

Реклама