Реклама

Актьорът Александър Сано ще бъде гост в новото издание на ток шоуто "Търси се..." тази неделя - 14 декември, от 11:00 часа, по bTV. Как минава през различните си професионални образи и какъв е в действителност, зрителите ще научат от най-близките му хора.

Първата изненада за него ще разкрие каква е истината около разпадането на култовата група "Братя Мангасарян". Силвестър Силвестъров ще признае, че след години на мълчание помежду им днес "тримата братя" са в прекрасни отношения. "Той наистина ми е като брат. Обичам го и взаимно сме си дали много. Изживяхме незабравими моменти заедно, които никой не може да ни отнеме", казва Силвестър. Александър Сано ще си спомни, че разбира за разпада на "Братя Мангасарян" от имейл, който му изпращат Силви и Кули, когато е в Лондон. "Всичко е преодоляно, защото сме си много ценни", признава той.

Много вълнуваща ще бъде срещата на актьора със съпругата му Нели Сано, с която станаха семейство тази година. Връзката им се развива доста бурно и на 6-ия месец от нея те вече чакат дете. За първи път Нели ще признае: "Не се познавахме достатъчно. Когато разбрах, че съм бременна, дори си помислих дали да задържа детето. Беше ме страх, че отново мога да остана сама. В крайна сметка реших да поема риска, а резултатът е повече от прекрасен", споделя Нели. Тя ще разкаже и за трудностите, напасването на характерите през шестте години заедно, както и за постигнатата хармония в момента.

Най-щастлива ще бъде срещата с децата на актьора – 17-годишния Иво, който е син на Нели, и 5-годишната Ава. "Странен е, но много се разбираме. Той е моят баща, наистина го чувствам като такъв", казва Иво. Развълнуван, актьорът ще признае, че много се гордее с децата си. "Когато ги сложа на кантар нито един от двамата не натежава", споделя той.

За първи път зрителите ще видят и семейството на Александър Сано – майка му Настенка и брат му Николай. Двамата ще разкажат за най-тежкия момент в живота им – смъртта на баща му, който загива при автомобилна катастрофа. "Бяхме студенти в София. Не ни казаха, че баща ни е починал. Прибрахме се и видяхме ковчега подпрян на вратата", през сълзи ще разкаже Николай. Как и досега не може да се преодолее тази загуба, ще сподели и самият актьор.

Какви предизвикателства ще му отправят неговите най-добри приятели и близки и какви свои таланти ще разкрие още Александър Сано, зрителите ще видят тази неделя.

Последни

Реклама