Реклама

С чисто нова визия и опаковка на 18 септември (неделя) от 12:30 ч. стартира новият сезон на обичаното предаване „Търси се“, което вече 14 години представя на зрителите най-вълнуващите истории на известните личности в запомнящи се и емоционални лични изповеди в ефира на bTV

Неделното токшоу отново ще заложи на неповторимия си стил и предразполагаща обстановка в уютното си студио, а новият сезон ще открие футболистът Благой Георгиев

За пръв път извън своята публичност зрителите ще видят Благо в светлината на баща, син, съпруг и приятел. Очарователните водещи Нели и Меги ще го срещнат с неговите родители – Жоро и Румяна, които ще разкажат за отношението си към жените в живота на сина им. Двамата ще признаят, че с Христина, от която Благо има две пораснали деца, са съумели да запазят прекрасни отношения и до ден днешен. 

Жоро и Румяна ще разкрият още, че отношенията им със Златка са били доста обтегнати и една година не са поддържали връзка, но пък много харесват сегашната му съпруга Поли. За детството, за трудностите, за лъжите в медиите – майката и бащата на Благой Георгиев разказват за пръв път в „Търси се“. 

Новата любов на Благо – съпругата му Полина – ще признае, че двамата са се влюбили почти веднага, заживели са заедно и са решили да се оженят. „Не искам да си спомням лошите моменти във връзките си. Имам до себе си човек, когото обичам, и съм щастлив“, ще сподели пред Меги и Нели бившият футболист. 

Още от личния свят на Благой Георгиев – тази неделя (18 септември) в „Търси се“ от 12:30 ч. по bTV!

Последни

Реклама