Данчо Караджов за живота си извън сцената – тази неделя в "Търси се…"

Колегите на рокаджията от "Сигнал" ще го предизвикат да изпее песента "Глория"... без да бърка текста

Реклама

Легендата на българския рок – Данчо Караджов, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се…", тази неделя - 9 октомври, от 11:00 часа по bTV. Кой е истинският му образ извън сцената, музиката и феновете – това ще разкрият пред водещите Меги и Нели най-близките му хора.

Първата изненада за певеца ще бъдат момчетата от група "Сигнал", с които Данчо е вече 35 години на сцената. "Преди много години беше на косъм от смъртта, защото спука язва след концерт в Ловеч и лекарите едва го спасиха. После на турне в Холандия катастрофира тежко, счупи ръката си, не можеше да свири. Единствено тогава сме го виждали отчаян и безпомощен”, ще разкажат приятелите му от "Сигнал”. Те ще предизвикат Данчо да изпее песента "Глория”, защото на концерти винаги забравя текста. Дали ще си го спомни изцяло този път – ще стане ясно тази неделя.

В предаването рокаджията ще се срещне и със своята съпруга – Мариана, с която са заедно вече 41 години. Тя ще разкаже за тяхната любов и отдадеността си към Данчо и неговата музика. "Сега, на тези години, когато и децата тръгнаха по своя път, може би искам да бъдем повече време заедно, а той е все така ангажиран. През годините не са ми тежали неговите ангажименти, но сега искам да се пази повече”, признава Мариана.

Какъв е Данчо като баща, ще разкаже и дъщеря му – Лора Караджова. "Баща ми никога не е бил строг, той е добрият в семейството. За нас се грижеше основно майка ми. Почти никога не взима отношение по семейните въпроси и на мен точно това не ми харесва, че всичко е върху гърба на майка ми”, споделя Лора.

Меги и Нели ще срещнат Данчо Караджов и с неговата по-голяма сестра, която е и най-големият му фен. "Бяхме много щастливи деца. Аз по-палавата, а той свиреше на китара, докато правех белите”, ще разкаже сестрата на певеца.

Сред колегите от музикалната гилдия Меги и Нели ще го срещнат с група БТР и композитора Краси Гюлмезов, които ще му припомнят незабравими случки от съвместния им професионален път.

Последни

Реклама