Димитър Павлов се обяснява в любов в "Търси се...”

За Митко перфектния живот е сутрин - радио; на обяд - таратор и кюфтета и вечер - среща с приятели, разказват Мишо Дюзев и Константин Вълков

Реклама

Водещият на "Тази сутрин” по bTV Димитър Павлов ще бъде гост в студиото на "Търси се...” тази събота, 3 април от 11:00 часа. Как се отразява смяната на телевизионното му аплоа и какъв е извън ефир - това ще разкрият за зрителите неговото семейство, най-добрите му приятели и колегите.

Първата изненада за Митко ще бъде екранната му половинка - журналистката Анна Цолова. "Много се зарадвах когато разбрах, че той ще е до мен. Освен, че все още се напасваме, много харесвам положителната енергия, с която ме зарежда”, ще признае Ани.

Самият Митко Павлов ще сподели, че се чувства все още неуверен в ролята си на водещ на сутрешния блок. "Ани е журналист с голям опит, възхищавам й се. Аз съм силен в други теми”, признава водещият.

Въпреки служебните им отношения засега той ще получи едно нестандартно предизвикателство от Ани - да се обясни в любов на някое момиче. Така ще стане ясно, че

Митко в момента е влюбен и ще намери думи да го каже на жената до себе си в ефир

Водещите Меги и Нели ще срещнат Митко с откривателя на неговия талант като радиоводещ - Мартин Захариев. "Митко трябва да направи своя избор - да бъде журналист или телевизионен водещ”, ще заяви Захариев.

Емоционална ще бъде и срещата на Митко с майка му Емилия, която ще разкаже за детството му, за голямата му страст към огъня и няколкото предизвикани от него пожара като дете. "Нервак е и е малко егоист. Много трудно взима решения”, ще разкрие тя. Сестра му Сашка ще разкрие колко грижовен брат и добър кулинар е Митко. Тя ще го предизвика да изиграе в студиото на предаването ориенталския си танц от Dancing Stars 2.

Телевизионният водещ ще се срещне и със своите приятели и колеги от радиото - Мишо Дюзев и Константин Вълков, които ще разкрият страстите му извън работата. "За Митко перфектния живот е сутрин - радио; на обяд - таратор и кюфтета и вечер - среща с приятели”, споделят радиоводещите.

Какъв е като приятел ще разкаже и певецът Влади Ампов-Графа. Той ще провокира водещия да демонстрира с коя мелодия от години му звъни телефона.

Голямата изненада за него в студиото ще са музикантите от група "Акага”, които ще проверят дали Митко може да пее.

Последни

Реклама