Елен Колева и приятелят й Александър за първи път заедно в "Търси се…"

Тя ще бъде предизвикана да играе танго и, разбира се, да готви

Реклама

Младата актриса и водеща на първото за България телевизионно кулинарно състезание Lord of the Chefs – Елен Колева, ще бъде гост в новото издание на токшоуто "Търси се…” тази събота, 4 юни. За първи път зрителите ще видят личния свят на Елен, който тя ревниво пази, ще разберат какъв е той отвътре и каква е истината за отношенията с приятеля й Александър Найденов.

Екипът на предаването пътува до родния град на актрисата - Монтана, за да се срещне с майка й Ина. Тя ще разкаже какво бебе е била дъщеря й и как двете са преживели най-тежкия момент в живота им – внезапната загуба на бащата на Елен. Ина ще върне дъщеря си и към един друг неин талант – танците, на които е отдадена от съвсем малка. Зрителите ще видят и как тя ще танцува испанско танго.

Меги и Нели ще срещнат Елен и с още един значим човек в живота й – вторият мъж на майка й Любомир Бояджиев, който е директор на театъра в Монтана. Със своето предизвикателство той ще я върне към детските години, когато двамата си устройвали състезания по фалшиво пеене.

Специална задача, свързана с последното амплоа на Елен, ще постави актрисата Мария Статулова. Водещата на Lord of the Chefs ще трябва да направи салата по своя рецепта в студиото на предаването. Дали е подобрила готварски си умения след кулинарното състезание, ще стане ясно от 11 ч. по bTV.

Голямата изненада за актрисата ще бъде появата в студиото на нейния приятел Александър. Двамата ще бъдат за първи път заедно в телевизионно предаване. Каква е истината за техните отношения, усещат ли голямата разлика във възрастта и как съжителстват, въпреки различията си, зрителите ще разберат това за първи път в „Търси се...” по bTV.

Последни

Реклама