Елена Петрова гостува в "Търси се..."

Aктрисата ще бъде гост в токшоуто тази събота, 14 юни, от 11 ч. За първи път зрителите на bTV ще видят съпруга й и двете им деца близнаци.

Реклама

За пореден път водещите на "Търси се..." Меги и Нели са подготвили изненади за своя гост. Най-голямото им постижение в това издание е, че за първи път в ефир ще покажат съпруга на актрисата Елена Петрова – гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас. Той описва тяхната любов не просто с думи, а със стихове на български език, които посвещава на Елена.

Зрителите ще видят и уникални кадри с двете им деца – близнаците Изабела и Александър. Как ще реагира актрисата, зиртелите ще разберат само в "Търси се...". Особено вълнуващи се оказват срещитес майка й Ани и баба й Екатерина. Брат й Никита пък ще изкаже признателността си към Елена, която го е отгледала и възпитала. Именно той ще й отправи едно от най-смелите предизвикателства – да пее на гръцки език.

Сред изненадите за Елена Петрова няма да липсват и нейни колеги актьори. Зрителите ще чуят коментарите и предизвикателствата на Любо Нейков, Николай Сотиров и Чочо Попйорданов. А за какво завижда на Елена колежката й Албена Михова – ще стане ясно от предаването тази събота.

Голямата изненада за актрисата ще бъде срещата й в студиото с любимия й певец и добър приятел – Графа.

Последни

Реклама