Емил Кошлуков гостува в "Търси се..."

За обратите в живота му и за това какво се крие зад образа на бохем ще разкажат най-близките му хора

Реклама

Емил Кошлуков гостува в поредното издание на токшоуто "Търси се...", тази събота, 9 януари. За обратите в живота му и за това какво се крие зад образа на бохем ще разкажат най-близките му хора, а някои от тях зрителите ще видят за пръв път.

Най-интересна ще бъде срещата на политика със сестра му Любляна, която е преподавател в Пловдивската музикална академия. Тя ще разкрие, че като дете Емо е бил доста различен и любимото му занимание било да чете книги. "Най-трудният период беше попадането му в затвора, защото това беше нещо неочаквано за нашето семейство. Ходихме на свиждания, а той никога не се оплакваше", ще разкаже Любляна. За първи път тя ще разкрие подробности и за връзката му с Наталия, жената, от която Кошлуков има дъщеря, а зрителите ще видят нейни снимки.

Най-голямата изненада за госта ще бъде срещата с дъщеря му Алис, която живее заедно с майка си в Америка. Във видеопослание до баща си Алис ще признае: "Тате, много се гордея с теб и те чакам да дойдеш! Обичам те!". Емо няма да скрие вълнението от срещата с нея. "Когато сме заедно аз му правя кафе. Много ми харесва да ходим в мола и да скачаме с бънджи", откровено ще сподели Алис. Tя ще отправи една молба към баща си, но каква е тя, зрителите ще разберат тази събота. Как успява да навакса пропуснатите мигове с Алис и какво е посланието на Кошлуков към нея, ще стане ясно тази седмица в предаването.

Друга изненада за Кошлуков ще бъде един от най-близките му приятели през последната година - бизнесмена Христо Сираков, известен и с изтънчения си вкус към красивите жени. Той ще признае, че Емо е "чаровник и доста добър негов ученик" по отношение на дамите. За да изпробва познанията му за женската красота, бизнесменът ще го помоли да коментира кориците на няколко мъжки списания и да познае къде по моделите има корекции с фотошоп.

Под звуците на кючека ще поиска да танцува друга близка приятелка на политика - Станка Желева. Как Кошлуков ще се справи с ориенталските ритми в компанията на танцьорка в студиото, ще стане ясно в предаването.

Последни

Реклама