„Ергенът“ Виктор Стоянов разкрива душата си в „Търси се“ по bTV

Най-желаният ерген в България сяда в креслото за лични изповеди на 17 април от 12:30 ч. по bTV

Реклама

„Ергенът“ на България Виктор Стоянов ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се“ в неделя (17 април) от 12:30 ч. по bTV. За първи път водещите Меги и Нели ще открехнат завесата на неговия личен живот и на всички предизвикателства, пред които е бил изправен.

Една от изненадите за Виктор ще бъде неговата треньорка по гребане Севда Стоянова. Тя отдава цялото си време и сърце, за да го превърне в изключително успешен състезател и Виктор няма да скрие сълзите си от срещата с нея. Той ще разкаже за най-трудния си период в живота – операция на гръбначния стълб вследствие на травма от спорта. „Както бях един от най-добрите в гребането, на който се възлагаха много надежди, изведнъж станах никой. И това бе много болезнено“, признава Виктор. В продължение на една година „ергенът“ търси себе си и буквално живее ден за ден. С помощта на близките, приятелите и появата на голяма любов той успява да превъзмогне този период и да продължи напред.

Много емоционална ще бъде и срещата му с неговата майка – Росица, която ще разкаже, че Виктор от малък е много самостоятелен и макар че има двама братя, винаги е бил „опората в семейството“. Най-трудният период е раздялата на неговите родители, която е била шок за Виктор. „Вярвах, че в семейството ми всичко е наред и разводът беше истински шок за мен, почувствах се излъган“, откровен е той пред Меги и Нели.

Най-голямата изненада за него ще бъде появата на баща му Стоян, който живее в чужбина от дълго време и никога досега не е говорил публично за сина си. „Виктор винаги е бил добро момче. Когато съм в България непрекъснато сме заедно“, разказва Стоян. А самият Виктор ще признае, че баща му е най-големият пример в живота му и винаги му липсва. За първи път той ще отключи емоциите си и ще разкаже през сълзи за ролята на баща му, както и на братята му в неговия живот.

Хората от най-близкото обкръжение ще отправят към най-желания ерген и много интересни предизвикателства. С кои от тях ще се справи – не пропускайте да разберете в „Търси се“ следващата неделя, 17 април, от 12:30 ч. по bTV.

Последни

Реклама