Евелина Борисова се среща със Слави Бинев в "Търси се…"

Най-емоционална ще бъде срещата за актрисата с нейната дъщеря - Тони, която е била разделена с майка си още съвсем малка

Реклама

Актрисата Евелина Борисова, която нашумя с ролята си на журналистката Светлана Стефанакова от сериала "Седем часа разлика”, ще бъде гост в новото издание на "Търси се…”,  тази неделя, 13 май, от 11 ч. по bTV. Оказва се, че в живота тя е непрекъснато на гребена на вълната – обича катеренето в планините, язди кон, спортува и се захваща се с рискови бизнес начинания.

Първата среща за Евелина ще бъде със сина й от сериала - младия актьор Тодор Дърлянов. "Тя е мой приятел. Винаги ме съветва с най-добри чувства и понякога наистина я усещам като своя майка”, споделя той.

За срещата си с Евелина и работата с нея ще разкаже и Слави Бинев. Двамата се запознават по съседски преди много години и започват да работят заедно. През годините имат няколко много успешни проекта - култови заведения, първия суши ресторант и т.н. „Тя е едно изключително мъжко момиче. Дори аз я наричах "брато”. Допускали сме грешки един към друг, но сме имали смелостта да ги признаем и да си простим.”, разказва Слави Бинев. Евелина Борисова ще разкрие защо всъщност са се разпаднали бизнес отношенията й с политика и как след 5-годишна пауза са се сближили отново.

Най-емоционална ще бъде срещата за актрисата с нейната дъщеря - Тони, която е била разделена с майка си още съвсем малка, когато заминава да учи в Лондон. „Тя е изключително силен човек и винаги би помогнала на близък без да се колебае.”, споделя Тони. Когато е на 5 години баща й и майка й се разделят. Евелина ще разкрие, че на свой ред се разделя със съпруга си заради изневяра. „Това беше много труден период за мен”, признава актрисата.

Меги и Нели ще я срещнат и с най-близката й приятелка - Валя, която е журналист. Тя е човекът, който познава най-отблизо и изцяло същността на Евелина. "Бих я оприличила на кукла неваляшка. Животът непрекъснато я блъска от всички страни, но тя винаги се изправя”, твърди Валя. Заради страстта към катеренето тя ще предизвика Евелина да облече екипа, с който е изкачила Килиманджаро.

Ще видим актрисата и в други нестандартни роли - от зашеметяващото й умение да стреля с лък до това да танцува народни танци по изключително професионален начин.  А човекът, който ще я изненада на живо в студиото на "Търси се…”, е режисьорът Владислав Икономов, на когото тя дължи почти всичките си роли в киното и телевизията.