Евгени Генчев откровено за любовта в най-емоционалното си интервю – тази събота в „Търси се…“ от 16:00 ч. по bTV

Меги и Нели ще срещнат световноизвестния музикант с любимата му Валерия, родителите му Светла и Танко и брат му Станислав

Реклама

Заедно ли са Евгени Генчев и избраницата му Валерия след приключението на живота им – риалити шоуто „Ергенът“? Дали всичко между тях е истинско? Предстои ли сватба? Отговори на всички тези въпроси зрителите на bTV ще получат от първо лице тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. в „Търси се…“.

Пред водещите Меги и Нели талантливият пианист ще признае, че с Валерия са много влюбени и отдадени един на друг. „Единствената трудност е връзката от разстояние, защото когато сте заедно, а след това, когато си вече без този човек, той много ти липсва“, ще сподели красивата Валерия. Самият Евгени пък ще признае, че вече е измислил начин как да изградят дом заедно и вярва, че скоро това ще се случи.

 

Валерия ще разкрие и една тяхна тайна – че двамата продължават да си пишат писма, както по време на предаването... „Оставям моето писмо някъде, за да го намери. После той на мен. Писмата не са спирали нито от моя, нито от негова страна“, признава тя. А Евгени ще сподели, че те са най-ценният спомен за тяхната любов и развитието на техните взаимоотношения.

„Ти си най-страхотният мъж! Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш! Но пък не се знае – може да станат и три“, с усмивка и много любов ще се обърне Валерия към Евгени.

 

Изключително емоционална ще бъде срещата на музиканта с неговите родители, за които той е сбъдната мечта. „Преди да се роди Евгени, ние загубихме едно дете. Лекарите ни казаха, че трябва да изчакаме преди да решим да имаме друго. Но Евгени се появи съвсем неочаквано. Просто той е роден с късмет“, ще разкажат Светла и Танко Генчеви тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. по bTV. Те ще признаят, че много желаят синът им вече да има свое дете, а най-много им липсва времето заедно, макар той вече да живее в България.

С много обич в „Търси се…“ ще се включи за пръв път и братът на пианиста – Станислав Генчев, който от дълги години живее в Лондон. Той ще сподели, че освен прекрасен брат, Евгени е и невероятен чичо.

Световноизвестният пианист ще разкрие, че най-трудният момент в живота му е загубата на неговия дядо по време на COVID пандемията. „Дадох си време да страдам, но след това трябваше да му позволя да си тръгне“, ще признае с тъга Евгени пред Меги и Нели тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. в „Търси се…“ само по bTV.

Последни

Реклама