Гимнастичката Мария Петрова гостува на "Търси сe”

Тя ще разкаже откровено за настоящите си ангажименти и любовта си с Боби Михайлов

Реклама

Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика - Мария Петрова ще бъде гост на "Търси се”. Тя ще разкаже откровено за любовта със съпруга си Боби Михайлов и за отглеждането на дъщеричката им Елинор. Ще сподели и на какво е отдадена в момента.

Много емоционална ще бъде срещата на Мария с Боби:

"Запознахме се в една дискотека в Пловдив. Тя беше на 19, а аз на 31 години. Имаше много силен контакт, но не беше и любов от пръв поглед. Ситуацията беше сложна, аз се развеждах, но се справихме” , разказа футболният шеф.

Самата Мария за първи път ще признае, че родителите й, и най-вече баща й, отначало са били против връзката й с Михайлов. "Бях упорита и когато реша нещо, никой не може да ме спре, особено когато става дума за любов”, сподели тя.

Най-голямата изненада ще бъде появата в студиото на сина на Боби – Ники Михайлов, за когото Мария се е грижила като за собствено дете. "Тя ми е като майка и много близък приятел едновременно. Когато се срещнахме, аз бях на 9 години. Нашето семейство беше в много трудно положение. Ние със сестра ми живеехме при баба ми и дядо ми. Тя ни създаде усещането за истинско семейство”, за първи път ще разкаже Ники.

Той ще признае, че Мария е била и доста строга и най-честите забележки са били за подредбата на стаята му. Колко силна е връзката между тях, зрителите ще научат тази събота в "Търси се” по bTV.

Водещите Меги и Нели ще срещнат гимнастичката и с нейната сестра Диди. "Ние нямахме общо детство, защото тя се отдаде на гимнастиката. Последните години наваксваме пропуснатите емоции, мигове и разговори”, разказва сестра й. Тя ще й припомни, че като малка е учила уроците си на шпагат и ще я предизвика да се върне към това упражнение в студиото.

Какви други изненади е подготвил екипът на предаването за Мария Петрова, зрителите ще разберат в новото издание на "Търси се”, тази събота, 27 ноември, от 11 ч. по bTV.


Последни

Реклама