Гого Лозанов среща двойника си в "Търси се..."

Медийният експерт ще бъде гост в токшоуто тази събота, 24 май от 11 ч. по bTV

Реклама

На празника на писмеността и културата водещите Меги и Нели избраха философски да погледнат отвъд чудатия вид и метафоричните мисли на един от най-популярните български интелектуалци и бохеми.

Участието в "Търси се..." ще бъде първата публична изява на Гого Лозанов без прословутата му папионка. Предизвикан от режисьора Рангел Вълчанов той ще я свали и ще сподели дали обмисля папионката да изчезне като символ на неговия образ.

Въпреки уникалното дар слово, което притежава, Георги (Гого) Лозанов не е можел нито да чете, нито до пише чак до 12-годишна възраст, споледя в интервю за "Търси се..." баща му Лозан Лозанов. Той ще разкрие и откъде идва страстта на сина му към папионките. Как семейството на Лозанов му е приело новината за развода и сватбата със сегашната му съпруга – зрителите ще разберат тази събота в предаването.

Лозанов признава, че срещата с втората му съпруга е преобърнала изцяло живота му. Любовта на тази възраст е събитие, което изненада и самия мен, споделя философът. За съдбовната си среща с него и за голямата любов помежду им ще разкаже и Галя - жената, с която Гого Лозанов "иска да изживее втората половина от живота си". Благодарение на Галя той се е научил да танцува, заобичал е ездата, но все още не може да готви и да произнася мръсни думи.

Емоционална ще бъде и срещата на Гого Лозанов с неговата сестра – Олга, която ще разкрие какъв купонджия е в живота брат й, а племенникът му Яким ще го предизвика да разкаже един виц. Към портрета на медийния екперт щрихи ще добавят актьорът Христо Гърбов и неговата съпруга Иглика Трифонова.

Последната изненада, която Меги и Нели са подговили за госта си, е среща с двойника му Лозан Гогов. В ролята се превъплъщава актьорът Мариян Бачев от "Шоуто на Слави".

Последни

Реклама