Христо Пъдев за любовта, бащинството и актьорското призвание – тази неделя в „Търси се“

Актьорът от „Татковци“ повдига завесата около личния и професионалния си свят пред Меги и Нели

Реклама

Актьорът Христо Пъдев се оказва уникален татко и в живота. Това ще потвърди пред водещите Меги и Нели от „Търси се“ любимата му – актрисата Цветина Петрова, тази неделя от 12:30, веднага след обедните новини по bTV.

Младата двойка наскоро станаха родители на малкия Петър, а по Коледа – Христо паднал на едно коляно и поискал ръката на Цветина пред цялото семейство. „Нямам думи, с които да опиша Цвети, казва влюбено звездата от сериала „Татковци“ в студиото на „Търси се“ - Тя цялата е светлина! Само това. Промени ме, направи ме доста по-балансиран, защото самата тя е много спокоен и търпелив човек“.        

За детството на екранния герой Слави, разказват двете му сестри. Христо е от Павел баня и е третото дете в своето семейство. По-големите му сестри с много обич го описват като най-грижовния брат и невероятен вуйчо на четирима племенници. Най-трудният момент в живота на семейството е загубата на бащата на актьора, който внезапно си отива, когато Христо е на 22 години. „Своята артистичност съм взел от баща ми. Той почерпи цяла Павел баня, когато разбра, че съм приет в Академията“, развълнувано си спомня Христо.

За голямото му сърце като приятел ще разкажат неговите колеги от НАТФИЗ, с които са изключително близки и до днес. Те няма да спестят многобройните забавни случки и ситуации, в които са се озовавали заедно с Христо. Най-емблематичната от тях е коледуването в Павел баня, което за актьора е ритуал още от времето, когато е бил 5-годишно дете.

Приятелите и близките ще се възползват от голямата артистичност на Христо и ще му отправят изключително интересни предизвикателства. Какви ще са те – зрителите ще видят тази неделя, в 12.30 часа!

 

Последни

Реклама