Краси Радков: Предпочитам да забавлявам, не да говоря за драмите в живота

Екипът на "Търси се…” отиде и до родния град на актьора, за да го върне в годините на неговото детство и на първите му актьорски стъпки

Реклама

Един от най-популярните и обичани млади комици - Краси Радков, ще е гост в токшоуто тази събота, 20 март. Как въпреки големите житейски драми и трудности успява винаги да е забавен и усмихнат - това ще разкрият за зрителите неговите най-близки хора.

Първата среща за Краси ще бъде с актьорите от "Шоуто на Слави” Виктор Калев и Мариан Бачев. "Освен, че е изключително добър актьор най-важното за него е, че е и изключително добър човек”, споделя Виктор. Мариан Бачев пък ще разкрие, че Краси е изтъкан от съмнения: "Сега ще си купува апартамент и непрекъснато пита, разпитва, търси мнение”.

Виктор и Мариан ще признаят, че тримата са като братя и освен работата ги свързва дълбоко приятелство. Те ще предизвикат своя колега да се превъплъти едновременно в някои от най-култовите си комедийни образи.

За любовта и ежедневието си с Краси ще разкаже съпругата му Станислава. Двамата се запознават преди седем години на рецепцията на един хотел в Смолян. Шест месеца след първата им среща се женят. "Краси беше много романтичен. Непрекъснато ме обстрелваше с есемеси и ако не му отговарях до няколко минути пишеше "Защо не ми отговаряш?”, ще си спомни съпругата на актьора. Тя ще признае, че от двамата тя е по-емоционалната, а той - по-улегналият и по-отстъпчивият. Станислава ще разкрие, че все още не е готова да имат дете. "Едно дете би променило живота ни изцяло, а аз не съм готова за тази стъпка”, споделя тя.

За първи път водещите Меги и Нели ще покажат на зрителите любимите тъща и тъст на Краси Радков - Венета и Венцислав. "При Краси няма дипломация. Малко след като се запознахме той започна да ни нарича майко и татко. Много го обичаме. Той е като наше дете”, разказват родителите на съпругата му. Те ще признаят, че Краси често ги изненадвал, а вкъщи бил изключителен готвач.

Екипът на "Търси се…” пътува и до родния град на актьора – Враца, за да го върне в годините на неговото детство и на първите му актьорски стъпки. Най-емоционалната изненада за Краси ще бъде срещата със семейството, което му помага в трудните години, когато губи баща си и майка си. Това са Николина и Димитър, които са кумове на родителите на актьора.

"Краси много тежко преживя смъртта на майка си. Тя беше изключителен човек и той много прилича на нея. Беше до майка си до последния й дъх. И сега, когато погледне нейна снимка, оставя цветя и го виждаме как му става много мъчно”, разказват най-близките до Краси хора от Враца. Актьорът няма да скрие огромното си вълнение от срещата си с тях. "Предпочитам да не говоря за драмите в живота си, а да забавлявам хората”, откровено ще сподели той.

Една от култовите изненади за него ще бъде и връщането към годините на неговото детство в село Ребърково, родното място на родителите му. Краси е ремонтирал родната им къща и винаги когато намери време, ходи в там. Какво мислят хората от селото за актьора – ще разберете в „Търси се..”.

В студиото на живо изненада за Краси ще е един от големите му приятели - футболистът Трифон Иванов. Екипът на коя световна футболна звезда ще му подари зрителите ще видят тази събота в предаването.

Последни

Реклама