Крум Савов танцува и плаче в "Търси се..."

В една откровена изповед зрителите ще разберат подробности за трудния му житейски път

Реклама

Спортният журналист Крум Савов ще бъде гост в "Търси се” тази събота, 2 октомври от 11 часа. В една откровена изповед зрителите ще разберат подробности за трудния му житейски път, ергенския му живот и любовта му към семейството сега.

"Никога не съм вярвал, че толкова много ще се променя. Аз съм друг човек от този, когото познаваха хората преди да срещна съпругата ми Мая. Живях сам, бях сам, но сега се чувствам много щастлив и благодаря на Господ за това, което имам”, признава Крум Савов.

В студиото на "Търси се…” Крум ще се срещне с много свои приятели –  съвсем естествено това са колеги спортни журналисти и музиканти, тъй като музиката е другата страст на телевизионния водещ. Първата среща е с човека, открил Крум за телевизията още през 1992-ра година – Сашо Диков. „Не харесвам в него това, че е изключително безотговорен към таланта си и мързелив. Доста съм го тормозел заради това”, споделя Диков.

"След като останах без работа, Сашо пръв ми се обади и каза, че неговия ефир винаги е отворен за мен”, спомня си Крум Савов. Журналистът ще разкрие, че освен в Канал 3 в момента работи по старта на нов, много голям мултимедиен продукт, който засега е само в интернет.

Предизвикателствата, които ще получи Крум в ефир от други свои приятели - Асен Спиридонов и фронтмена на група "Конкурент” - Емо Анчев е да се превъплъти в ролята на хеви метъл и да танцува на най-бързото рок парче.

Меги и Нели ще срещнат спортния журналист и с най-добрия му приятел от детството – Явор Недев. Той ще сподели, че макар и останал твърде рано без родители Крум никога не се е озлобил. Със сълзи на очи спортния журналист ще си спомни: ”Бях ученик когато баща ми почина и студент, когато майка ми си отиде. Било ми е много трудно, включително и да оцелея чисто физически, да има какво да ям и да изплащам апартамента, който нашите ми оставиха”.

Най-емоционална обаче ще се окаже срещата с Мая, съпругата на Крум. Двамата днес се радват на близнаците Крум и Катрин, които са дълго чакани и много желани. "Без Мая няма да съм това, което съм”, много развълнуван и през сълзи ще признае спортният журналист.

Последни

Реклама