Лара Златарева с признание за тежка диагноза – тази неделя в „Търси се…“ от 12:30 ч. по bTV

Вечната кака Лара повежда битка с рака, без да губи усмивката си и чувството си за хумор

Реклама

Тази неделя (28 май) гост на Нели и Меги в „Търси се“… по bTV ще бъде едно от най-любимите лица от телевизионния екран – Лара Златарева, позната на поколения зрители като кака Лара.

 

За първи път тя ще разкрие една тежка новина – преди около месец при рутинен преглед е диагностицирана с рак на гърдата. Битката тепърва предстои, но „приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред“, ще сподели тя.

 

„Понякога ми става мъчно за самата мен“, разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота.

 

За първи път зрителите на bTV ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си – Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: „Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс“.

 

За раздялата преди години с бившия ѝ съпруг Владо Береану и приятелството, което имат и до днес, за разликата между това да си млада майка и майка в зрелите си години – Лара Златерава ще бъде докрай откровена пред Нели и Меги.

 

Изпитание, болка и щастие, вплетени в едно - не пропускайте емоционалното гостуване на Лара Златарева в „Търси се…“ – тази неделя (28 май) от 12:30 ч. само по bTV!

Последни

Реклама