Луиза Григорова играе хоро в "Търси се..."

Най-емоционалната й среща ще бъде с половинката й Явор Бахаров

Реклама

Една от най-очарователните актриси от хитовия сериал "Стъклен дом” - Луиза Григорова, ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто "Търси се...” - тази събота, 28 май. Екипът на предаването ще я срещне с най-близките й хора, като зрителите за първи път ще научат подробности за живота й извън телевизията.

Първата изненада за Луиза ще бъдат "виртуалните й родители” от сериала – актьорите Георги Кадурин и Яна Маринова. "Тя не е просто усмихната, тя е нахилена. След всяка драматична сцена имаме един специален танц, който ни зарежда”, споделя Георги Кадурин. Семейство Атанасови ще дадат и ценни родителски съвети на своята дъщеря.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Луиза и с най-близкия й човек – нейната майка Ивет Григорова. "Твърде рано станах майка и това ни направи много близки. Двете споделяме абсолютно всичко”, развълнувано ще разкаже тя. Ивет ще разкрие и любопитни подробности от кризисен за нея период, от който я спасява именно дъщеря й. Зрителите ще видят и бащата на Луиза, който се разделя с майка й, когато актрисата е на 8 години, както и нейните природени братче и сестриче - на 6 и 7 години.

Най-емоционалната изненада за актрисата ще бъде срещата с нейния любим и в живота, и в сериала – актьорът Явор Бахаров. Двамата се запознават на снимачната площадка на "Стъклен дом”. "Веднага ми хвана окото. Това е истинска и голяма любов. Обичам я много и това няма как да се обясни с думи”, признава той. Как прекарват вечерите си, какво е научила Луиза от своята половинка и какъв е провокативният въпрос от него, ще стане ясно в предаването.

Красивата актриса ще получи от своите близки и уникални предизвикателства – да имитира Веселин Маринов, да пее църковни песни, да играе хоро. Последната изненада за актрисата ще бъде нейната баба, която я е отгледала.

Последни

Реклама