Мадлен Алгафари се среща с Хорхе Букай в "Търси се"

В студиото на психоложката ще се срещне и с двете си деца – Александра и Николай

Реклама

Психоложката Мадлен Алгафари ще бъде специален гост в токшоуто "Търси се" тази неделя – 16 октомври, от 11 ч. по bTV. Какви са вълненията на човека, който се грижи за емоциите на другите, зрителите ще разберат от срещите на Мадлен с най-близките й хора.

Първата и най-голяма изненада за психоложката ще бъде срещата с писателя Хорхе Букай. Пред Меги и Нели звездата на аржентинската съвременна литература разказва за първата си среща с нея и впечатленията си от нея. "Когато започнах да чета книгите му, аз знаех коя ще е следващата дума, коя ще е следващата мисъл, като че ли аз я бях писала. Тогава си казах, че на всяка цена трябва да се запозная с този човек.”, коментира  невероятното си приятелство с писателя Мадлен Алгафари. Неговото предизвикателство към нея ще бъде един единствен въпрос: "Кое е нещото, което винаги си искала да направиш, но все още не си?”. Какъв ще бъде отговорът й, зрителите на bTV ще разберат в неделя от 11 ч. по bTV.

Екипът на предаването е подготвил среща и с любовта на живота й – нейният съпруг режисьорът Нидал Алгафари. Той ще признае защо, докато е снимал филми, между тях е съществувала ревност и  ще провокира Мадлен  да гледа на карти Таро. Как се ражда страстта й към картите и какво бъдеще ще предскаже на шоуто?

В студиото на психоложката ще се срещне и с двете си деца – Александра и Николай, които ще разкажат каква е тя като майка. Меги и Нели ще гостуват на родителите на Мадлен във Враца и в селото на баба й, където е отгледана с много обич. Откровено и много емоционално Мадлен Алгафари ще разкаже най-скъпите спомени от детските си години - само в "Търси се”, в неделя от 11 ч. по bTV.